IN DE PERIODE VAN 21 -25 NOVEMBER 2023 HEBBEN WE GEEN CAPACITEIT OM CATERINGEN WEG TE BRENGEN. DEZE KUNNEN DAN IN CHAFING DISHES WARM BIJ ONS WORDEN OPGEHAALD.

Catering

Cateringen op het bedrijf of bij u thuis
We verzorgen cateringen t/m 200 personen bij u op het bedrijf of bij u thuis. Deze worden in zogeheten Chafing Dishes bij u gebracht. Hiermee blijven de gerechten ca. 1,5 uur goed warm.

Onze gerechten zijn mild tot medium pittig
We hebben in onderstaande samenstellingen gekozen voor gerechten die mild tot medium gekruid zijn. Als u dat wenst dan passen wij dat graag voor u aan met extra “milde” of juist extra “pittige” gerechten.

U kunt kiezen uit de onderstaande 6 keuzemogelijkheden
Er zijn 6 keuzemogelijkheden per catering. Binnen 1 buffet/ catering kunnen we geen combinaties tussen verschillende cateringen maken. Bijvoorbeeld een Frederik Basis voor 15 personen kan niet gesplitst worden in 10 Basis en 5 Frederik Vega. Wel kunt u in dit voorbeeld bij de toelichting aangeven dat van de 15 personen er 5 vegetarisch zijn. Dan houden wij in de verhouding van de hoeveelheid gerechten daar rekening mee.

Extra gerechten
Sate Ajam of Saté Babi 2,10 per stokje
Kroepoek 2,90 per zak
Emping 3,95 per zak

Gado Gado (maaltijdschotel) 13,50
Huisgemaakte Sambal Badjak 3,10 per ons
1/4 Spekkoek 4,95 voor 6 personen 1/2 Spekkoek 8,95 voor 12 personen
1/1 Spekkoek 17,95 voor 24 personen

Extra opties
Borden en bestek 1,40 per persoon
Opscheplepels 0,35 per stuk

Inbegrepen *
RVS Warmhoud-apparatuur met branders waarmee het eten tenminste 1,5 uur warm goed warm blijft. Als u buiten Den Haag woont, dan is bezorgen mogelijk, hiervoor wordt een toeslag gerekend (zie hieronder).

Bevestiging na insturen formulier
Na inzending van onderstaand formulier bekijken wij met de keuken of uw catering op de door u gewenste datum en tijd geleverd kan worden. Als dat lukt krijgt u hiervan een bevestiging per mail. Tevens krijgt u een offerte toegestuurd.

Toeslag bij kleine bestellingen en/of buiten Den Haag *
Voor brengen en ophalen moeten we bij kleinere cateringen of bij cateringen buiten Den Haag onze tijd en reiskosten in rekening brengen. Onder kleine cateringen verstaan we cateringen met een totaalprijs onder 375 euro. In dat geval berekenen wij voor het brengen & halen: 0,30 p/km en 19 euro p/u voor reis- aflever/ ophaaltijd. Dit met een minimum van 19 euro voor het brengen en 19 euro voor het ophalen.

Zelf ophalen en weer terugbrengen
Het is mogelijk om bij kleinere cateringen de toeslag te vermijden door de catering zelf op te halen en/of weer zelf terug te brengen. We maken dan de gerechten voor u warm, doen ze in RVS Chafing Dishes, die vervolgens worden ingepakt in folie. Het warme water houdt de gerechten goed warm. We spreken dan een tijd af waarop u de catering weer terugbrengt. Aan nieuwe relaties vragen we om bij het betalen van de Catering een borg van 40 euro per Chafing Dish te betalen.

Bestellen graag ruim vooraf
Cateringen en buffetten moeten extra worden ingekocht en gekookt. Om die reden graag uiterlijk 2 werkdagen vooraf bestellen. Bij groepen groter dan 15 graag 3 werkdagen vooraf. Hele kleine wijzigingen zijn – mits onze keuken het nog kan verwerken – mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de catering.

Wij brengen de catering niet naar binnen
Houdt u er s.v.p. rekening mee dat wij – mede in het belang van de gezondheid van onze chauffeurs – een catering graag brengen tot aan uw voordeur of de voordeur van uw portiek/ het tuinhek. Bij bedrijven die beschikken over een lift brengen we de catering tot de etage waar de gelegenheid plaatsvindt.

Bediening ter plekke
Als u ruim – bij voorkeur een maand – van tevoren uw bestelling plaatst, dan is het in beginsel mogelijk om zorg te dragen voor bediening op uw locatie. We moeten dan nog wel even voor u op zoek naar een beschikbare medewerk(st)er. Tenslotte is het zo dat wij wettelijk verplicht zijn om medewerk(st)ers voor tenminste 3 uur uit te betalen. Dit betekent dat wij dit ook aan u dienen door te berekenen.