Buffet

Voor groepen tot ca. 20 personen serveren wij in onze Private-Diningroom een lopend buffet. Grotere groepen (tot 60 personen) kunnen bij ons voor een lopend buffet terecht in het Restaurant.

Deze buffetten worden geserveerd in zogeheten Chaving Dishes (RVS-warmhoudschalen). De gerechten blijven circa 1,5 uur goed warm, waardoor uw gasten meerdere keren kunnen opscheppen.

KEUZEMOGELIJKHEDEN

We hebben 6 verschillende buffetten, waarbij we rekening houden met uiteenlopende wensen. Tussen buffetten kunnen we geen combinaties maken. Bijvoorbeeld een Frederik Basis voor 15 personen kan niet gesplitst worden in 10 Basis en 5 Frederik Vega. Wel kunt u in dit voorbeeld bij de toelichting aangeven dat van de 15 personen er 5 vegetarisch zijn. Dan houden wij in de verhouding van de hoeveelheid gerechten daar rekening mee.

Vooraf

Vooraf aan een buffet is borrel met een kleine snack een prettige manier om de middag of de avond te beginnen. Dat snackje kan zijn een paar schalen kroepoek, of vers gebakken Pangsit of kleine vegetarische loempia’s.

WITTE RIJST VERVANGEN DOOR

Gebakken Nasi Goreng, Bami Goreng i.p.v. witte rijst 2,30 p.p.

Nasi Goreng Djawa, Bami Goreng Djawa. Nasi Koening 2,65 p.p.

Extra gerechten
Sate Ajam of Saté Babi 2,10 per stokje 

AANMELDEN VOOR EEN BUFFET

U kunt onderstaand een buffet bestellen. We zullen na binnenkomst van uw aanmelding gelijk bekijken of er op die dag en op het door u gewenste tijdstip ruimte is voor uw groep en u daarover een mail sturen.