Links van het restaurant vindt u het afhaalgedeelte.
Hier heeft u voor het afhalen de keuze uit:

  • 3 verschillende rijsttafels, bestaande uit een basisgerecht en 14 gerechten 
  • 5 verschillende schotels, bestaande uit een basisgerecht met 4 tot 5 gerechten 
  • 3 saté-schotels (klein, medium en groot)
  • 4 groenteschotels (gado gado)
  • dagelijks is er ook een dagschotel voor €8,95 met witte rijst, 1 vleesgerecht, 1 groentegerecht en 1 sojagerecht

U kunt de rijsttafels en de schotels door ons laten samenstellen naar uw voorkeur: mild, medium en pittig.
U kunt daarbij zelf kiezen voor specifieke gerechten. 

Toeslag:

  •  Alle rijsttafels en schotels worden klaargemaakt met witte rijst als basis. Als u een ander basisgerecht wenst, zoals bami, dan wordt een toeslag gerekend.
  • Een toeslag geldt ook voor sommige gerechten, zoals de kip cashew, garnalen of vis. Deze zijn iets duurder dan de gewone gerechten. 

 

U kunt ook de gerechten per 100 gram kopen. 

  • Basisgerechten, waaronder witte rijst, gebakken rijst (nasi goreng), bami, mihoen, gele rijst en kleefrijst
  • Saté:  Saté Ajam, Saté Babi, Saté Manis, Saté Pedis, Saté Kambing
  • Vleesgerechten: Daging Smoor (rundvlees), Rendang (rundvlees in kokossaus), Sambal Goreng Daging (rundvlees met peteh), Daging Belado (pittig rundvlees)
  • Kipgerechten: Ajam Cashew (kip met cashewnoten), Ajam Peteh (kip met petehbonen), Ajam Frederik (kip met kousenband)
  • Visgerechten: Ikan Bali (pikant gebakken makreel), Oedang Peteh (pittige garnalen).

Vegetarisch:

  • Groentegerechten: Sajoer Lodeh (groenten in kokossaus), Katjang Pandang (kouseband gebakken in ui en knoflook), Orak Arik (diverse groenten met roerei), Toemis Frederik (diverse groenten met roerei), Tahoe Tja (Taugéh met Tahu), Sambal Goreng Boontjes (sperziebonen in kokos), Atjar Ketimoen (zoetzure komkommer), Atjar Tjampoer (zoetzure peen en kool).
  • Tahu en Tempehgerechten: Tahoe Peteh (pikant gebakken tahoe met peteh), Tempeh Basah (gebakken tempeh in sambal), Tempeh Manis (zoet krokant gebakken tempeh), Oseng Oseng (pikant gebakken sperziebonen met peteh), Oblok Oblok (tahoe en tempeh in kokossaus).
  • Eiergerechten: Sambal Goreng Telor (ei in kokossaus), Telor Belado (ei in pittige saus)